MAČVA

PRIČA U SLIKAMA

Svaki kadar ove fotomonografije je pravo umetničko delo koje vam omogućava da se izgubite u bogatstvu Mačve, iznova otkrivajući njenu lepotu i duboke veze sa prošlošću.

“Mačva: Priča u Slikama” nije samo fotomonografija; to je poziv na istraživanje, razumevanje i zaljubljivanje u ovo magično mesto. Neka ova knjiga bude vaša inspiracija da posetite Mačvansku regiju, gde svaki trenutak nosi miris zemlje i pesmu vetra, gde svaki osmeh na licima ljudi izražava ponos u bogatu tradiciju.

Ova fotomonografija je ne samo praznik za oči, već i podsećanje na važnost očuvanja ovog prirodnog blaga za buduće generacije.


Cena fotomonografije je 6.000 rsd + troškovi dostave. Poručite vaš primerak knjige na macva@markozamur.com

MAČVA – PRIČA U SLIKAMA

Fotomonografija

Autor fotografije – Marko Zamurović
Autor teksta – Marija Zamurović
Broj fotografija – 202
Tiraž – 500 primeraka
Obim – 288 strana
Format – 210 x 280 mm
Hartija – Knjižni blok, 150gr
Dorada – Tvrd povez
Cena – 6.000 rsd

UMETNIČKE
FOTOGRAFIJE

Umetničke fotografije iz Mačve likovnog umetnika fotografije Marka Zamurovića. Fotografije su dostupne u dimenzijama:

  • 30 x 45 cm – 7.000 rsd
  • 40 x 60 cm – 9.000 rsd

Fotografije se izrađuju u vrhunskom galerijskom kvalitetu, na arhivskom materijalu. Svaka slika je potpisana od strane autora i prati je sertifikat o autentičnosti. Fotografije se pažljivo pregledaju pre nego što stignu do vas, kako bismo osigurali da ispunjavaju najviše standarde izrade.

Dostava nije uračunata u cenu i vrši se Post Express kurirskom službom, plaćanje pouzećem. Porudžbinu poslati na macva@markozamur.com (navesti redni broj fotografije iz kataloga kao i adresu za dostavu).

Marko Zamurović je svoju umetničku karijeru započeo na Akademiji Lepih Umetnosti, gde je diplomirao na temu “Direktor fotografije na igranom filmu”. Učestvovao je u realizaciji brojnih domaćih i međunarodnih projekata u ulozi fotografa, grafičkog dizajnera, tehničkog urednika kao i producenta. Od 2012. godine, na predlog Sekcije umetničke fotografije ULUPUDS-a, stiče status samostalnog umetnika.


Molimo vas da katalog sa fotografijama preuzmite ovde. ⬅️


Pristupite ekskluzivnim informacijama o našim najnovijim fotografijama koje su dostupne za prodaju, kao i o aktuelnim promocijama. Interesuje vas fotomonografija Mačva – Priča u slikama i želite saznati više o autorima i njihovom radu? Ne propustite priliku da budete deo naše zajednice. Prijavite se na naš newsletter ⬇️